Søg i denne blog

28.3.14

To store styrelser vælger F2 til digital sagsbehandling


Det har været en fantastisk uge i cBrain. Ugen startede med en børsmeddelelse på en stor ordre og slutter ligesådan.

Mandag kunne vi fortælle, at Erhvervsstyrelsen har valgt cBrain F2 til digital sagsbehandling og i dag underskrev Statsforvaltningen en kontrakt med os om levering af F2.

Vundet seneste fire udbud
Dermed er de fire sidste store udbud af ESDH - elektronisk dokument- og sagshåndtering  - i centraladministrationen gået til cBrain med leverancer af F2, som er et 100 procent standardsystem til digitalisering af sagsbehandling.

F2 er spiret frem fra hverdagens forvaltningsopgaver i den danske centraladministration og blev oprindeligt udviklet i samarbejde med en række ministerier med henblik på at digitalisere generelle sagsgange i departementet.

Papirløs videnproduktion
Det nye F2 er imidlertid udviklet til papirløs vidensproduktion, sagsbehandling, kommunikation og ledelse i alle typer vidensbaserede organisationer. Dermed har det i princippet ingen betydning, om organisationen er offentlig ellerprivat; stor eller lille.

Da jeg for seks måneder siden skiftede det traditionelle analytikerjob hos IDC ud med pioner-tilværelsen som research manager hos cBrain, kendte jeg til F2. Men nogle måneder tæt på udvikling og salg har da slået fast, at F2 er en innovativ it-løsning til fremtidens digitale sagsbehandling.

Det er svært ikke at være begejstret over software på F2's niveau. Men det er i kombinationen med en dyb forståelse og respekt for brugernes arbejdsopgaver - fra hverdagens virkelighed til den strategiske udvikling - at magien opstår og digital sagsbehandling bliver en hjørnesten i digitaliseringen af Danmark.
Send en kommentar